Iskov Design og vores sangkuffert havde debut til messen ”Kreative Dage” i oktober 2018.

En overvældende modtagelse, som vi er dybt taknemmelige for. Omkring 20.000 kunder besøgte messen, og det føltes som hver og en var igennem vores lille stand. Vi er stolte og glade for de mange positive tilkendegivelser, som ansporer til at arbejde endnu hårdere på at udvikle konceptet.

Iskov Design er indtil videre en enkeltmandsvirksomhed med Pia Iskov Meulengracht som indehaver og eneste ansatte. Firmaet drives som en hobbyvirksomhed i fritiden, ved siden af job som sygeplejerske.

Til messer og lign. vil i kunne møde mine to fantastiske børn, Ida Marie og Benjamin, som har været en kolossal hjælp i opstartsfasen.

For 2 år siden var jeg inkarneret strikker, men det lavede en hæklet hund om på. Et forsøg på at kopiere en 45 år gammel og meget kær hund, som min oldemor lavede til mig, gav et rigtig fint resultat. Det blev starten til flere forsøg med andre hækleting. Efterhånden blev jeg bidt af det og fascineres til stadighed over alle de muligheder der er i garn og hæklenål. Strikkepindene har jeg ikke rørt i 2 år.

Sangkuffert er ikke et nyt fænomen. Der findes mange opskrifter på diverse børnesange derude, men der manglede en harmonisering af størrelser og udtryk.

Med Iskov Designs udgave er der nu samlet en række figurer der matcher hinanden og med udgivelsen af bogen ”Sangkuffert”, er det muligt at lave et fint sæt i ensartet designs. I bogen er der 17 opskrifter til 14 danske skønne børnesange, som vi alle kender. Jævnligt vil der blive tilføjet nye figurer til flere børnesange her på webshoppen.
De unikke kufferter til figurerne giver lige det sidste til en lækker barselsgave, dåbsgave eller fødselsdagsgave.

Det fantastiske garn fra Krea Deluxe og Alba fra BC garn, begge økologiske og GOTS certificerede, er med til at gøre sættet eksklusivt både for den heldige modtager af sættet, men bestemt også for hækleren der kan nyde at hækle i det lækreste garn overhovedet.
At garnerne er giftfri og miljømæssigt bæredygtige betyder noget for vores børn, og dermed alt for Iskov Design. Hvis det overhovedet er muligt, vil der ikke blive gået på kompromis med den del.

Et lille barn, vil inden det kan sætte ord på sine ønsker, kunne pege på eller gribe efter en figur. Det lærer lynhurtigt, hvilken figur der hører til hvilken sang. At synge for og med barnet knytter bånd og skaber nærhed og fællesskabsfølelse. Og hvor som helst og når som helst kan man synge.

Det er almindeligt kendt, at sang og remser er med til at udvikle det lille barns evner og fremme barnet sprogligt. Figurerne opfordrer ikke kun til sang, men også til at fortælle historier, fantaserer og lave rim og remser.

Sangkufferten og dens indhold kan skabe kontakt og fysisk nærvær. Den kan bygge bro mellem generationer og være med til at holden den danske børnesangskat varm og levende.

Det er Iskov Designs ønske, at arbejdet med hækleprojekterne vil bringe mange hyggelige timer og glæde, både til den der hækler, og til barnet, der bliver den heldige modtager af en gave, som vil holde mange år ud i fremtiden.

Eksempler på Iskov Designs produkter